Punase teate avaldamise kuupäev ja kellaaeg Netflixis on kinnitatud

Fännid ootavad põnevusegaPunane teadeNetflixi jõudmiseks; noh, siin on kõik, mida peate filmi linastusgraafiku kohta teadma.

Režissöör Rawson Marshall Thurber,Punane teadeon üks suurimaid Ameerika märulikomöödiafilme 2021. aastal. Peaosades Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ja Gal Gadot,Punane teadeon tähtprojekt. Seega on arusaadav, miks fännid üle maailma tahavad näha, mida film pakub.

Punane teadelinastus piiratud arvul 5. novembril 2021, pälvides kriitikutelt enamasti vastakaid hinnanguid. Nüüd on see peagi saadaval Netflixis voogesitamiseks.

Millest punane teade räägib?

Punane teadekeskendub enamasti kolmele tegelasele – John Hartley (Dwayne Johnson), Nolan Booth (Ryan Reynolds) ja Sarah Black / Piiskop (Gal Gadot). Pärast seda, kui The Bishop on raamitud, teeb Hartley koostööd Nolaniga, et kukutada maailma tagaotsituim kurjategija. Kuid isegi sellest ebatavalisest meeskonnatööst ei piisa, et kukutada Sarah, kes oma vaenlasi pidevalt üle kavaldab.

Millal Red Notice Netflixis välja tuleb?

Väljalaske kuupäev

Punane teadeon kavas avaldada kogu maailmas reedel, 12. novembril 2021.

Oodatud põnevuskomöödiafilm on saadaval ainult voogesitamiseks Netflix . Seega veenduge, et teil oleks voogedastusteenuse aktiivne tellimus, kui soovite filmi vaadata niipea, kui see on saadaval.

Väljalaske aeg

Netflix värskendab teeki uute väljaannetega tavaliselt keskööl PDT (Vaikse ookeani ajastus), välja arvatud mõned erandid. IgatahesPunane teadejärgib tavalist väljalaskemustrit ja see on voogesitamiseks saadaval kell 12.00 PDT. Väljalaskeaeg võib olenevalt teie piirkonnast aga erineda, seega on siin filmi täpne väljalaskeaeg nende ajavööndite jaoks:

  • Vaikse ookeani aeg: 12:00 PDT
  • Keskne aeg: 2:00 CDT
  • Idamaade aeg: 3:00 EDT
  • Briti aja järgi: 8:00 BST
  • Euroopa aeg: 9.00 CEST
  • India aeg: 12:30 IST
  • Austraalia aeg: 16:30 ACST

Red Notice Cast

  • Dwayne Johnson (John Hartley)
  • Gal Gadot (Sarah Black / Piiskop)
  • Ryan Reynolds (Nolan Booth)
  • Ritu Arya (inspektor Urvashi Das)
  • Chris Diamantopoulos (alakirje)
  • Vincenzo Amato (režissöör Gallo)
  • Ivan Mbakop (Tambwe)
  • Rafael Petardi (turvaülem Ricci)